Zilveren draad

Isis vrouwentempel

En de Vrouwe riep….

‘Kom, zei ze, kom onder mijn vleugels

Ik zal je beschermen wanneer dat nodig is

Ik zal je koesteren en dragen als je niet meer kunt

Ik zal je voeding geven als je honger hebt

Sprankelend levenswater als je dorstig bent

En zoete mede voor je hart

Ik schenk je zonlicht voor je geest

En maanlicht voor je ziel

Sterrenlicht om je ogen laten stralen

Ik schenk je de aarde om te wonen

En het universum om je bij te staan

Onder mijn vleugels mag je schuilen

En op mijn vleugels mag je de jouwe oefenen

Ik ben de grote baarmoeder

Uit mij is alles geboren

En tot mij zal alles terugkeren

Ik ben de vloed waarop je oprijst

En de eb waarin je mag rusten

Ik ben Isis, Koningin van Hemel en Aarde’

En de Vrouwe riep….

© Corrine Baard

 

Een belangrijke zilveren draad waarmee wordt gesponnen in Verdandi’s Web is de Isis-vrouwentempel.

Je kunt ervoor kiezen om kennis te maken met Isis via de 33 dagen met Isis. Dit is een online traject, waarbij er een besloten Facebookgroep is om met elkaar te delen. Hoerin kun je infomatie verwachten als: de verhalen en mythen rondom Isis en Osiris. Iets over haar stamboom en over haar symbolen en attributen. Waar is zij zoal vereerd en in welke tijd in de geschiedenis? Verder komen er thema's aan de orde als: de zusterschap van de slang, de knoop van Isis, de ankh, de vleugels van Isis, Isis de Maankoningin, Isis Moeder van het Leven, Isis de donkere Godin en Isis Vrouwe van de Sterren. Informatie wordt afgewisseld met meditatie/visualisatie en ritueeltjes die je zelf kunt doen. Bij iedere dag is er ook een opdrachtje om deze dag en de dag erna mee bezig te zijn, om zodoende jouw persoonlijke relatie met Isis te kunnen gaan ontdekken.

Deze 33 dagen zijn voor iedere vrouw die een verlangen voelt om deze grote godin van weleer in het heden te ontmoeten. Je hoeft niets over haar te weten, je hoeft je ook niet in te lezen, maar je voelt een verlangen om haar energie te onderzoeken.

In 2019 starten de 33 dagen met Isis onder de nieuwe maan in Maagd, op 31 augustus. Als je wilt kun je de 33 dagen afsluiten met een gezamenlijke Tempeldag op vrijdag 4 oktober. De kosten bedragen € 33,00 incl. BTW.  Voor de Tempeldag komt daar een vrijwillige bijdrage bij. De lunch is potluck.

De Isis Tempeldagen

De Tempeldagen zijn bedoeld voor vrouwen die zich voor minimaal negen maanden (dus een zwangerschap :) ) willen verbinden om Isis te leren kennen en Haar energie verder gezamenlijk willen onderzoeken. We doen dit door middel van ritueel werk in de cirkel, waarbij de rituelen uit Isis Magic van M.Isidora Forrest als eerste inspiratiebron zullen dienen.. De Rode Tent-achtige ruimte, die al een vrouwentempel op zich is, zal voor deze bijeenkomsten nog verder ingericht worden als Tempel van Isis, met haar attributen en symbolen. Belangrijk voor deze dagen is het verlangen om diep in de energie van Isis te willen duiken en je commitment om dat negen maanden te willen doen.

De data voor 2019/2020:

20 september, 25 oktober, 22 november, 20 december, 24 januari, 21 februari, 20 maart, 22 mei en 19 juni. De dagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De kosten zijn € 45,00 per dag. De dagen kunnen niet los worden gevolgd. Er is wel de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. Op de dagen zijn koffie/thee, lekkers en soep inclusief. Verder is de lunch potluck.

 

Nornen-dag

Op 3 november kun je op bezoek gaan bij de Nornen. Urd, Verdandi en Skuld heten ze. Zij zijn degenen die de levens- en lotsdraden spinnen en uiteindelijk ook weer doorknippen, volgens de oude Noordse mythologie. Ze leven onderaan de levensboom Yggdrassil aan een bron. Op deze dag kun je kennis maken met hun energie en je verbinden met deze oeroude wijze vrouwelijke wezens.

De dag start om 10 uur en eindigt om 16.00 uur. De kosten bedragen € 45,00 incl. BTW en is incl. koffie/thee en lekkers. De lunch is potluck.

 

Soul Guidance & Sacred Mentoring

Andere zilveren draden zijn verbonden met healing. Bij Verdandi’s Web kun je terecht voor een Soul Guidance & Sacred Mentoring. In deze healings wordt gewerkt met de energieen van engelen, ascended masters en godinnen, gebaseerd op de methode van Alana Fairchild. De kosten van een consult/healing zijn € 45,00 incl. BTW. Een healing duurt ongeveer anderhalf a twee uur.