Wie ben ik?

Wie ik ben heeft eigenlijk niets te maken met wat voor opleidingen en kennis ik opgedaan heb. Toch willen mensen dat wel vaak weten. Dus hieronder vind je een opsomming daarvan, vanaf middelbare- en beroepsopleiding.

Een driejarige opleiding kruidengeneeskunde (fytotherapie)

Ik ben ovaat in de Orde van Barden, Ovaten en Druiden.

Ik volgende twee jaar Wilde Wijsheid en een tweejarige Runenopleiding bij Eruname van Danielle Pasma. 

Sinds 2013 ben ik hoedster van de Rode Tent in Oosterbeek, waarvoor ik mij specialiseerde met de Red Tent Women’s Circles Facilitator Course bij Tanishka Tantrika.

Daarnaast heb ik de Women’s Way bij Marya Charlotte Norell gevolgd en de Fierce Feminine Life van Alisa Starkweather (grondlegster van de Red Tent Temple Movement) en ben ik geregistreerd Wombkeepers (www.riteofthewomb.com).

Sinds 2013 ben ik nauw betrokken bij de organisatie van de Rode Tent op het Lorelei Vrouwenfestival, samen met Karin Persons.

Vanaf 2014 is er de samenwerking met Karin Persons in Maantijd, waarbinnen we samen ‘Maanmeiden – welkom in het woud van nagellak, mascara en maandverband’ schreven; een boekje voor jonge meisjes over menstruatie, de Maan en de vrouwelijke cyclus.
In 2015 volgde ‘Hoedster van de Rode Tent, over het houden van vrouwencirkels in de Lage landen’.

In de loop van de jaren heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan met het begeleiden van vrouwengroepen en rituelen.

Ik heb de Soul Guidance and Sacred Mentoring opleiding gevolgd bij Alana Fairchild

Ik heb bij Linda Wormhoudt de opleiding voor Rouwvrouw gevolgd. Dat is iemand die processen begeleid rondom sterven en rouw.