Verdandi’s Web

Het bestaat allemaal naast elkaar en door elkaar heen.

Het weven van een web doe ik graag met jou samen. Door op een bepaald moment een klein stukje mee te weven aan jouw web. Misschien door het aanreiken van een draad, misschien door samen een stukje te knopen, misschien door samen met jou juist knopen te ontwarren. Die draden kunnen allerlei kleuren hebben en allerlei vormen hebben. Grillige, ragfijne, ijzersterke of breekbare,  zodat  jij verder mag spinnen en weven in jouw eigen unieke creatie van het leven.

In Verdandi’s Web zijn draden geweven van verschillende kleuren:

Vanuit het Oosten komen groene draden, verbonden met de cyclus van Moeder Aarde.

Vanuit het Zuiden lopen rode draden, diep verbonden met het vrouwenleven en de maan.

Vanuit het Westen lopen paarse draden; de draden van transformatie, die verbonden zijn met rituelen voor vrouwen.

Vanuit het Noorden lopen de donkerbruine draden die, voor wat Verdandi’s Web betreft, verbonden zijn met intuïtie en eigen wijsheid. 

Vanuit het Noord-westen lopen de zwarte draden; de draden van de dood.

En altijd zijn er draden van goud en zilver in het web. Voor de verbinding met ‘boven’, voor de verbinding met goden en godinnen, voorouders, engelen, gidsen, de sterren. Een bijzondere zilveren draad waar mee wordt gesponnen in Verdandi's Web is de Isis-vrouwencirkel.

Oranje en gele draden lopen dwars door het web, voor warmte en humor! En natuurlijk de blauwe draden van de wijsheid van de maan, met wie we als vrouwen verbonden zijn.

Welkom bij Verdandi’s Web. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Corrine