Groene draad

De groene draden

De groene draden zijn verbonden met de cyclus van Moeder Aarde. Nadat ik in 2005 de kruidenvakopleiding met goed gevolg had beëindigd, ben ik gestart met Kruidenpraktijk Rozemarijn. Na jaren consulten en workshops over kruiden te hebben gegeven, ben ik in 2012 gestopt met de kruidenpraktijk. Maar de liefde voor kruiden en bomen blijft natuurlijk altijd! En dus worden er vanuit Verdandi’s Web groene draden gesponnen.  Onder andere met de jaarcyclus ‘Leven in het Ritme van de Seizoenen' en regelmatig met kruidenwandelingen.

Voorjaarskruiden

Een uitgebreide reader over het reinigen met en het gebruik van verse voorjaarskruiden om je immuunsysteem een boost te geven. Een reader boordevol vitaminen en mineralen en met leuke recepten! Voor € 6,66 ontvang je de reader als pdf op je email.

De jaarcyclus 'Leven in het Ritme van de Seizoenen' organiseer ik samen met Marieke van Amersfoort van de Groene Ketel.

Wil jij ook meer verbinding met de natuur en de seizoenen ervaren? Wil je ontdekken wat leven met de seizoenen voor jou kan betekenen? Wil je meer ontspanning? Wil je (kennis van) gezonde voeding in jouw leven integreren? Wil je een jaar lang je lichaam en ziel voeden met bos, buitenlucht, gezonde voeding en je meer verbonden voelen met je natuurlijke leefomgeving? Rustmomenten even helemaal voor jezelf in elk seizoen?

Dan is dit iets voor jou! Op een laagdrempelige en tegelijkertijd op een verdiepende manier maak je kennis met natuurbeleving, de seizoenen, gezonde voeding en kruiden.

Ook als je al meer weet over leven met de seizoenen zijn deze dagen een mooie gelegenheid om hier bewust bij stil te staan. Zie deze dagen als een cadeautje aan jezelf. Vier keer per jaar een dag voor jezelf. Er wordt vegetarisch en biologisch voor je gekookt. We dompelen ons onder in de schoonheid van de natuur buiten én binnenin ons en verbinden ons met het natuurlijke en cyclische leven.

Inclusief:
• 4 x een live seizoensbelevingsdag op mooie locaties zoals De Ommuurde Tuin , het Renkums Beekdal en het Oosterbeeks bos. Uiteraard zijn we zoveel mogelijk buiten maar bij slecht weer kunnen we ook heerlijk schuilen in de Rode Tent van Corrine.

• Wat je o.a. mag verwachten tijdens een seizoensbelevingsdag : een informatieve kruidenwandeling , Keltische bomenwandeling, wandeling en uitleg over biologische voeding in de Ommuurde Tuin (dit is een historische landgoedmoestuin) , rustmomenten met visualisaties en/of meditaties , elke seizoensbelevingsdag wordt er dagvers en biologisch voor je gekookt , samen delen van ervaringen en uitwisseling van informatie.

• Zeer uitgebreide hand-out per seizoen met tips, recepten en informatie over het seizoen, seizoensbeleving en de (Keltische) jaarfeesten. Hiermee kun je in de weken na de live dagen werken. En natuurlijk elk jaar weer te hergebruiken.

• Toegang tot een besloten facebookgroep waar we, geheel vrijblijvend, elkaar kunnen ontmoeten en onze natuurlijke ervaringen kunnen delen. Corrine en Marieke zullen hier zeer regelmatig inspirerende berichten en informatie over leven met de seizoenen in plaatsen.

In 2020/2021 zijn de data:  De prijs is € 85,00 per dag; evt. in twee termijnen te betalen. De dagen zijn niet los te volgen. Aanmelden kan via het contactformulier of via info@degroeneketel.nl