Bruine draad

Tarot, runen en levenswiel

De bruine draden zijn verbonden met eigen wijsheid en intuitie. Zowel die van mij als die van jou. Vanuit die draden kunnen tarot en runen geraadpleegd worden. Niet om de toekomst te voorspellen. Maar aanvullend, om meer helder te krijgen wat er op dat moment speelt in je leven of wat een mogelijke richting zou kunnen zijn.

Op dezelfde manier kan ik met jou kijken hoe een situatie of vraag die je hebt, past op het levenswiel. Om inzichtelijk te maken waar je nu staat en wat evt. volgende stappen zouden kunnen zijn.

Een consult met tarot, runen of het levenswiel duurt ongeveer anderhalf a twee uur en kost € 44,00

 

Runen

Runen....het woord 'rune' betekent 'geheim' en is niet alleen het erfgoed van de Noordse volkeren, maar ook van eigen bodem. Runen werden gebruikt als alfabet, maar ook als orakelsysteem. Runen zijn van zo'n oerwijsheid, dat ze eigenlijk een leven op zich leven. Daarom is lezen over runen niet genoeg. Je moet ze beleven! Je moet ze voelen! De wijsheid van de runen is van altijd en ooit. Het is verbonden met alles dat is. Alles dat we om ons heen vinden en alles dat in wezen niet veranderd is.

 

De reis van de Rune-heldin; Runen Belevingsdagen

Dit is een jaar traject met de runen. Iedere maand kom je een dag naar Oosterbeek met een vaste groep waarop we 2 runen gaan ontmoeten en beleven. Natuurlijk ontvang je alle informatie over de betekenis van de rune en maak je kennis met de energie van de rune via een visualisatie. Maar daarnaast zullen we ons door middel van verschillende werkvormen verbinden met de energie van deze ene rune. Iedere dag sluiten we af met een gezamenlijk ritueel om deze rune te integreren. Je krijgt opdrachten mee om een maand lang bezig te zijn in en met deze energie. Op deze manier reizen we langs alle 24 runen, zodat de runen echt tot in al je vezels beleefd kunnen worden. Durf je de reis aan? De reis met de runen, de reis van de Heldin, over bergen en door dalen, vol uitdagingen, maar ook met overwinningen en plezier. Bovenal....een reis vol avontuur....een reis als het leven zelf!

De Runen-belevingsdagen worden gegeven in Oosterbeek, van 10.00 - 17.00 uur. De kosten bedragen € 54,00 per keer. Je kunt in vier termijnen betalen. Je hoeft verder niets mee te nemen, want koffie/thee en lekkers wordt verzorgd, net zoals een heerlijke biologische, vegetarische lunch bestaande uit soep, salade, brood en beleg door de Groene Ketel.

De data voor 2020/2021::

De volgende reis van de Rune-Heldin start op 11 september 2020. De data daarna zijn: 16 oktober, 13 november, 11 december en in 2021: 8 januari, 12 februari, 5 maart, 9 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli en 3 september.

Aanmelden kan via het contactformulier.

 

Online cursus Runenbeleving

Met visualisaties om de energie van de rune te 'voelen', met uitleg over de runen, met opdrachten om de energie van de rune nog verder te leren kennen en een klein ritueeltje per rune om je de rune helemaal eigen te maken. "Runenbeleving" dus.

Iedere maand ontvang je een mail met daarin alle informatie, visualisaties en ritueeltjes voor 2 runen. Dat geeft je voldoende tijd om echt kennis te maken met de energie van een rune. Uiteraard zijn er ook voorbeelden van legpatronen en werpmethoden. Een fijne mogelijkheid om in jouw eigen tempo en op je eigen manier, in de beslotenheid van je eigen huis, de runen te ontdekken. Je betaalt eenmalig € 99,00 en je ontvangt 12 maanden lang de runen-mails. Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Je kunt starten wanneer je maar wilt.

 

Kennismakingsworkshop Runen

Regelmatig is er een kennismakingsworkshop met en over de runen. Je wordt mee genomen in de Reis van de Rune heldin waarin je zelf (passief) een rol speelt. Natuurlijk gaan we ook iets doen met een persoonlijke legging. Deze dag kost € 33,-- en is incl. een uitgebreide vegetarische lunch en koffie/thee en iets lekkers.

 

Visualisaties

Ik schrijf graag visualisaties. De meeste visualisaties zijn gekoppeld aan kruiden, bomen en godinnen. Vaak passend in bepaald seizoen of bij een bepaald jaarfeest. Deze visualisaties kun je kopen als pdf-bestand om te gebruiken voor jezelf, voor een ander of in vrouwencirkels. Wil je graag een visualisatie aanschaffen, dan kan dat via het contactformulier. Mocht je graag een visualisatie willen bestellen die voor jou op maat geschreven wordt, dan kan dat ook. Met de intentie van heling bijvoorbeeld of in een bepaald thema. Ook hiervoor kun je contact opnemen via het contactformulier. Dan bespreken we telefonisch of per mail je wensen. Een op maat geschreven visualisatie kost € 44,00 voor een pdf-bestand. Wil je een door mij ingesproken bestand (naast de pdf) dan komt daar nog € 6,00 bij.

De 'kant-en-klare' visualisaties die je kunt bestellen zijn:

Imbolc/Bridget  € 12,50

Ontmoeting in de kruidentuin € 12,50

Meidoorn/Vrouwe Cardia € 12,50

Midzomer € 12,50

Vleugels van de Godin, passend bij samhain (allerzielen, eind oktober/begin november, voorouders) € 15,00

Ketel van Cerridwen (najaar) € 15,00

Vrouwe Holda (midwinter) € 15,00

Voor € 2,50 extra ontvang je de visualisatie ook als geluidsbestandje.